Jarkko Putkonen koki tyrmäystappion mestaruusottelussa

0
Jarkko Putkosen tyrmäystappiosta jäi osin jossiteltavaa.

Salolaisen ammattilaisnyrkkeilijän Jarkko Putkosen WBA-liiton Continental-mestaruusottelu ei mennyt suunnitelmien mukaan. Putkonen, 31, hävisi myöhään lauantai-iltana Liverpoolissa tyrmäyksellä britti Robbie Davis Juniorille.

Kehätuomari Howard Foster keskeytti kevyen välisarjan kamppailun kuudennessa erässä, kun Putkonen kaatui kotikaupungissaan otelleen Davisin vartaloiskun voimasta. Putkoselle jäi tilanteesta kuitenkin jossiteltavaa, sillä Fosterin luvunlasku oli nopea eikä kestänyt kymmeneen asti.

Putkonen on otellut ammattilaisena nyt 14 ottelun verran. Putkonen voitti 12 ensimmäistä otteluaan, mutta kaksi viimeisintä on päättynyt siviilissä sotilaspoliisina työskentelevän Putkosen tappioon.

Jarkko Putkosen tyrmäystappiosta jäi osin jossiteltavaa.
Jarkko Putkosen tyrmäystappiosta jäi osin jossiteltavaa.