Lahti Basketball kukisti kolmannen kerran PeU-Basketin

0
PeU:n ja Lahden välinen kamppailu päättyi lopulta jälkimmäisen voittoon. Kuva ottelusarjan toisesta ottelusta Salosta.

Lahti Basketball kaatoi kolmannen kerran PeU-Basketin koripallon miesten I divisioona B:n välierissä. Loppulukemat olivat tällä kertaa 78-65. Voitolla Lahti lunasti paikan I divisioona A:han. Lisäksi se pääsee vielä pelaamaan divari B:n finaaleissa. Siellä se kohtaa Tapiolan Hongan.

PeU:n kausikaan ei vielä lopu, sillä se pääsee karsimaan sarjanoususta. Vastaan asettaa divari A:n hännille jäänyt Tampereen Pyrintö 2. Ottelusarja käynnistyy alustavasti keskiviikkona 30. maaliskuuta Tampereella.

PeU:n tehopelaaja Lahtea vastaan oli Henry Pwono, joka heitti 25 pistettä ja otti 17 levypalloa. PeU:n aloistusviisikko joutui uurastamaan isot minuutit, sillä perniöläisjoukkueesta puuttui useita pelaajia eri syistä.

PeU:n ja Lahden välinen kamppailu päättyi lopulta jälkimmäisen voittoon. Kuva ottelusarjan toisesta ottelusta Salosta.
PeU:n ja Lahden välinen kamppailu päättyi lopulta jälkimmäisen voittoon. Kuva ottelusarjan toisesta ottelusta Salosta.