LP Viesti nousi vaikeuksista kotivoittoon

0
Tomi Lemminkäisen ja Vesa Kujanpään luotsaama LP Viesti ei hevin häviä kotikentällään.

Rovaniemeläinen WoVo oli lähellä yllättää LP Viestin Salohallissa sunnuntaina pelatussa lentopallon naisten Mestaruusliigan ottelussa. Vieraiden kaksi erävoittoa eivät kuitenkaan riittäneet, kun LP Viesti venyi lopulta 3-2 (25-27, 19-25, 25-23, 25-18, 15-8)-voittoon.

Varsinkin kahdessa ensimmäisessä LP Viesti pelasi tasoonsa nähden ajoittain surkeasti. Peli alkoi pikku hiljaa kuitenkin kääntyä kotijoukkueelle muun muassa vaihdosta tulleen Dubravka Rakicin (15/+10) onnistumisten vuoksi. LP Viestin tehokkain oli peräti 26 pistettä mättänyt Lena Lymareva.

LP Viestin peliä vaikeutti toisen passarin, Jenni Hiltusen, puuttuminen kokoonpanosta.

WoVolta ei yhtä ykköstykkiä sunnuntaina löytynyt. Tämä saattoikin olla ratkaiseva tekijä, ettei joukkue saanut Salosta tuliaisiksi kuin yhden sarjapisteen. Myös viime kaudella WoVo johti Salossa erin 2-0, mutta taipui silloinkin 2-3-tappioon.

LP Viestin kauden viimeinen runkosarjaottelu pelataan ensi sunnuntaina Hämeenlinnassa, jossa salolaiset kohtaavat HPK:n. Pudotuspelit käynnistyvät heti seuraavana keskiviikkona. Runkosarjan voittajana LP Viesti saa valita puolivälierävastustajansa sijoille 7-8 päätyneistä joukkueista.

Tomi Lemminkäisen ja Vesa Kujanpään luotsaama LP Viesti ei hevin häviä kotikentällään.
Tomi Lemminkäisen (edessä) ja Vesa Kujanpään luotsaama LP Viesti ei hevin häviä kotikentällään.