PeU-Basket haastaa Lahti Basketballin miesten I divisioona B:n välierissä

0

Perniöläisen PeU-Basketin pudotuspelit koripallon miesten I divisioona B:ssä käynnistyvät keskiviikkona. PeU:n välierävastus on Lahti Basketball, joka lähtee kauden aiempien otteluiden perusteella ennakkosuosikkina ottelupariin. Lahti voitti joukkueiden molemmat kohtaamiset runkosarjassa. Kaikkiaan lahtelaisjoukkue keräsi sarjassa kolme voittoa enemmän kuin PeU. Ensimmäinen ottelu pelataan Lahdessa. PeU:n ensimmäinen kotiottelu on vuorossa sunnuntaina.

PeU ei pelaa omia välieräpelejään Perniössä, vaan Salon Urheilutalolla ja tarvittaessa käytävän neljännen pelin Salohallissa.

Toinen välieräpari on Tapiolan Honka-Namika Lappeenranta. Otteluparien voittajat menevät divisioona B:n finaaleihin ja saavat paikan ensi kauden I divisioona A:han. Runkosarjassa paremmin sijoittunut välierän hävinnyt joukkue pääsee karsimaan paikasta sarjaporrasta ylemmäs.