Vilpas kurmootti Bisonsia ja nousi kuudenneksi

0
Bisons-pelaajien tuska näkyi selvästi joukkueen pelaajien naamoilta rökäletappion jälkeen.

Talousvaikeuksiin kesken kauden ajautuneesta Loimaan Bisonsista ei ollut vastusta Salon Vilppaalle perjantai-illan korisliigaottelussa. Vilpas löylytti Salohallissa Bisonsia lukemin 85-45.

Jo avauspuoliajalla Vilpas johti ottelua 37-22, ja kolmannesta jaksosta eteenpäin peli oli  yhä selkeämpää kotijoukkueen hallintaa.

Vilppaasta Austin Dufault oli ottelun tehopelaaja. Hän heitti 19 pistettä ja napsi kymmenen levypalloa. Sherman Gay teki 17 ja Doug Wiggins 15 pistettä. Alex Vaenerberg puolestaan heitti kymmenen pistettä ja antoi peräti seitsemän koriin johtanutta syöttöä.

Aneemisesta vierasjoukkueesta Ronnie Clark linkosi 12 pistettä. Bisons pelasi ottelussa ilman maajoukkuesentteri Tuukka Kottia.

Voittonsa ansiosta Vilpas nousi sarjataulukossa kuudenneksi ohi Seagullsin, mutta helsinkiläisillä on ottelu vähemmän pelattuna.

Vilppaan kauden kaksi viimeistä runkosarjamatsia pelataan ensi viikolla. Keskiviikkona Vilpas matkaa Kauhajoelle Karhun vieraaksi ja lauantaina edessä on kotiottelu Kouvolan Kouvoja vastaan.

Bisons-pelaajien tuska näkyi selvästi joukkueen pelaajien naamoilta rökäletappion jälkeen.
Bisons-pelaajien tuska näkyi selvästi eleistä ja ilmeistä rökäletappion jälkeen.