Someron valtuusto äänesteli perussuomalaisten valinnoista

0
LP Viestin yleispelaaja Ella Eloranta teki kahdeksan pistettä.
Heli Eloranta on Someron teknisen lautakunnan uusi jäsen.

Someron kaupunginvaltuusto päätyi maanantai-iltana äänestämään perussuomalaisten edustajat lautakuntiin, kun kolmen hengen valtuustoryhmästä tehtiin kaksi ehdotusta niin teknisen lautakunnan varsinaiseksi kuin ympäristölautakunnan varajäseneksi.

Ryhmä tarvitsi seuraajat luottamustoimistaan eroa pyytäneelle Matti Kultaselle. Neuvottelutaukojen ja suljettujen lippuäänestysten jälkeen tekniseen lautakuntaan valittiin Heli Eloranta ja ympäristölautakuntaan Johanna Kaivonen.

Varavaltuutettu Irma Sorva oli eri linjoilla Kultasen tilalle valtuustoon nousseen Kirsti Kurjen ja varavaltuutettu Heli Elorannan kanssa. Sorva ehdokas oli perussuomalaisten listoilta valtuustoon valittu, mutta sittemmin omaan ryhmäänsä irtautunut Matti Härkönen. Valtuusto äänesti Elorannan ja Kaivosen lautakuntiin selvin lukemin.

Lue lisää tiistain 12.4.2016 Salkkarista