Alexander Stubb: ”Työni on kesken”

0

Kokoomuksen puheenjohtajakisasta on mediassa ennakoitu pitkälti nykyisen puheenjohtaja Alexander Stubbin ja Petteri Orpon välistä kaksinkamppailua. Salon torilla maanantaina vieraillut Stubb haluaa nostaa myös kolmannen ehdokkaan, Elina Lepomäen esiin.

– Edellisellä kerralla oli kolme vahvaa ehdokasta ja niin on nytkin. Olen todennut, että Petteri ja Elina ovat vähän kuin vasen ja oikea laitahyökkääjäni. Kilpailu on ollut reilu ja 11. kesäkuuta tehdään valinta kolmen hyvän ehdokkaan väliltä. Sen jälkeen pulinat pois.

Stubbin mukaan jatkuvuus on puolueen vahvuus. Nykyinen Kokoomuksen puheenjohtaja nostaa esimerkeiksi kaksi puheenjohtajavaihdosta, jotka eivät tuottaneet toivottua lopputulosta.

– Työ on kesken, kaksi vuotta politiikassa on lyhyt aika. Usein, kun puheenjohtaja on vaihtunut, on jouduttu oppositioon tai puolueen kannatus on kyykännyt. Näin kävi niin vaihdoksessa VanhanenKiviniemi kuin myös UrpilainenRinne.

stub