Henri Niemistö liittyy Vilppaan korisliigajoukkueeseen

0
Henri Niemistö puolusti Okko Järveä Vilppaan ja Bisonsin ottelussa helmikuussa.

20-vuotias Henri Niemistö siirtyy Salon Vilppaan korisliigajoukkueeseen. Hänen ikätoverinsa Okko Järvi jatkaa puolestaan Vilppassa.

Niemistö ja Järvi ovat toisilleen tuttuja pelaajia aiemmilta vuosilta. Molemmat pelasivat Tapiolan Hongan korisliigajoukkueessa kauden 2013-2014, ja kumpikin lukeutuu myös nuorten maajoukkuepelaajiin samasta ikäluokasta.

Päättyneen kauden Niemistö pelasi pääasiassa miesten 1. divisioona A:ssa. Forssan Koripoikien paidassa kertyi peliaikaa lähes puoli tuntia per ottelu pistekeskiarvolla 12,7 ja leyvpallolukemalla 3,3. FoKoPoa valmensi Vilppaan päävalmentajaksi ensi kaudeksi siirtynyt Joonas Iisalo.

FoKoPo oli divari A:n hävinnyt finalisti. Lisäksi Niemistö pelasi ajoittain Korisliigaa Bisons Loimaassa.

20-vuotias Järvi pelasi puolestaan salolaisseurassa ensimmäisen kautensa. Läpi päättyneen kauden otteitaan parantanut Järvi pelasi Mikko Tupamäen valmentamassa joukkueessa ottelua kohti keskimäärin noin 21 minuuttia. Pisteitä syntyi 7,5 ja levypalloja tasan kaksi/ottelu. Kolmen pisteen heittojen onnistumisprosentti oli 38,1.

Henri Niemistö puolusti Okko Järveä Vilppaan ja Bisonsin ottelussa helmikuussa.
Henri Niemistö puolusti Okko Järveä Vilppaan ja Bisonsin ottelussa helmikuussa.