Itävaltalaisfani tatuoi salolaismuusikon biisin sanat jalkaan

0

Itävaltalainen mies on tatuoinut monta säettä salolaismuusikon laulun sanoista pohkeeseensa.

Biisin tekijälle lähettämässään viestissä mies toteaa, että kyseinen biisi on auttanut häntä selviämään erosta.
Miehen pohkeesta löytyy nyt The Great Art of Living -kappaleen säkeitä.
Salolainen Jay Ray kertoo, että tämä on neljäs fanitatuointi, joka on tullut hänen tietoonsa.
– Kaikki tatuoinnit ovat olleet sanoituksia eri biiseistäni. Edellinen tatuointi tuli Australiasta asti. Hän tatuoi kylkeensä ison osan You Were There -kappaleeni sanoituksia. Tämä biisi on tavallaan kiitosbiisi vanhemmillemme. Kiitetään heitä kaikista heidän tekemistään uhrauksistaan meidän eteen. Australiailainen herra sanoi vain, että hänen on saatava tämä sanoma loppuelämäkseen ihoonsa. Kaksi ensimmäistä fanitatuointia tulivat Suomesta, kertoo Jay Ray.
Tieto fanitatuoinnista on artistille aina koskettavaa ja motivoivaa.
– Voisi melkein sanoa että tippa vierähtää linssiin. Kun lukee aamulla sähköpostin ja näkee tällaisen kuvan, niin kyllä se antaa päivään uudenlaisen otteen. Fanitatuoinnin saaminen tekee niin ison vaikutuksen, että tulee heti olo että tekee jotain oikein ja että työtä on jatkettava entistä suuremmalla tarmolla. Eli se on todella motivoivaa.
– Lisäksi saan vähän väliä viestiä ulkomaisilta faneilta, kun he kertovat tarinoita, miten joku biisini on auttanut heitä elämän ongelmissa, esimerkiksi juuri parisuhdeongelmissa ja masennuksessa. On aina erittäin koskettavaa kuulla, että musiikillani on ollut niin tunnevaltainen vaikutus kuuntelijoihin.

 

Itävaltalaismiehestä Jay Ray kuuli ensimmäisen kerran noin kuukausi sitten, jolloin mies kertoi tautointiaikeistaan. Lopputulos näkyy miehen lähettämässä kuvassa.
– Hän kertoi, että tatuoinnin tekeminen maksoi liikkeessä paljon! Tarkemmin en tiedä itse operaatiosta muuta kuin että kipeää oli tehnyt, naurahtaa Jay Ray.

 

Jay Ray valmistelee parhaillaan debyyttialbumiaan, jonka on tarkoitus ilmestyä joulun alla. Mies nähdään lavalla Salon Outfox-festivaaleilla 29.-30.7.2016.

 

Tässä Australiassa tatuoitu You Were There -kappaleen sanoituksia.

 

Tässä aikaisempia fanitatuointeja.

 

Tässä aikaisempia fanitatuointeja.