Porin hotellipalon tutkinta jatkuu – palon alkamispaikaksi vahvistumassa vapaamuurarien kerhotilojen keittiö

0

Porin eilisaamuisen hotellirakennuksessa roihunneen tulipalon tutkinta jatkuu. Poliisin teknisten tutkimusten perusteella on vahvistumassa, että palo on saanut alkunsa vapaamuurarien kerhotilojen keittiöstä. Siitä palo on ilmeisesti edennyt kattorakenteisiin.
Itäpuisto 1:ssä sijaitsevan kerrostalon tulipalo tuhosi rakennuksen vesikaton ja yläpohjan. Lisäksi palosta aiheutui alemmissa kerroksissa mittavia savuvahinkoja sekä sammutustöistä seuranneita vesivahinkoja. Rakennuksen alimmissa kerroksissa on asuinhuoneistoja, ja Omena Hotellin huoneistojen yläpuolella sijaitsevat vapaamuurariyhteisön tilat sekä teknisiä tiloja.
Tänään tutkinnassa pyritään saamaan tarkempaa tietoa palon alkamispaikasta sekä syistä. Poliisi on myös puhuttanut ihmisiä, joilla on tai voi olla havaintoja ennen paloa.

STT

Kuvat: