SalPa on pelannut ilman maaleja jo 270 minuuttia

0
SalPan Ville Rannikon muuten totutun hyvin sujunut ottelu päättyi suihkukomennukseen.
SalPan Ville Rannikon muuten totutun hyvin sujunut ottelu päättyi suihkukomennukseen.
SalPan Ville Rannikon muuten totutun hyvin sujunut ottelu päättyi suihkukomennukseen.

SalPan maaliton putki jalkapallon Kakkosen B-lohkossa venyi lauantaina jo kolmen ottelun ja 270 minuutin mittaiseksi. SalPa pelasi Urheilupuiston heikkokuntoisella luonnonnurmella maalittoman tasapelin Tampereen Pallo-Veikkoja vastaan.

Ottelu oli pelitapahtumiltaan tasainen, mutta TPV loi selkeästi enemmän ja parempia maalipaikkoja. SalPan parhaimmistoon kuuluivat totutusti maalivahti Ville Seppä, keskuspuolustaja Ville Rannikko ja keskikenttäpelaaja JukkaPekka Tuomanen. Rannikon iltaa varjosti 90. minuutilla otettu toinen varoitus, joka tiesi ulosajoa ja pelikieltoa ensi viikon perjantaina pelattavasta vierasottelusta Kiffeniä vastaan.

SalPa on kerännyt kauden viidestä ottelustaan viisi pistettä. Joukkueen edellinen maali on 11. toukokuuta pelatusta kauden toisesta ottelusta, jossa Antti Hakala teki ottelun lisäajalla 1-1-tasoituksen FC Viikinkien verkkoon. Hakalan maalin jälkeen SalPa on siis pelannut kolme täyttä ottelua maaleitta.

SalPa on kärsinyt alkukauden pahoista kokoonpano-ongelmista. Lauantain ottelusta poissa olivat Hakalan lisäksi Elmo Heinonen, Touko Tumanto sekä vakavasti sairastunut Alexander Strekalovskiy.