Soldiers of Odin tulee Saloon

0
Soldiers of Odin -ryhmän jäseniä Rajat Kiinni! -liikkeen järjestämässä mielenosoituksessa Kansalaistorilla Helsingissä toukokuun alussa. Ryhmän jäseniä tulee tänään partioimaan Salon keskustaan. Kuva: Lehtikuva-arkisto/Teemu Salonen

Katupartioliike Soldiers of Odinin Turun jaosto tulee lauantai-iltana partioimaan Salon keskustaan. Paikalle on saapumassa kymmenkunta Soldiers of Odinin jäsentä.

Saloon suunnitellaan parhaillaan omaa Soldiers of Odinin alajaostoa. Katupartioliikkeen jäsenten mukaan Salossa on selvä tarve Soldiers of Odinin partioinnille.

Toiminta voisi alkaa mahdollisesti jo kesäkuun aikana.

Lue lisää lauantain Salkkarista!

Soldiers of Odin -ryhmän jäseniä Rajat Kiinni! -liikkeen järjestämässä mielenosoituksessa Kansalaistorilla Helsingissä toukokuun alussa. Ryhmän jäseniä tulee tänään partioimaan Salon keskustaan. Kuva: Lehtikuva-arkisto/Teemu Salonen