Ankkurin ja PR:n miehet siipirikkoisina Lappee-Jukolaan

0
Mikko Sirenin poissaolo on iso takaisku Angelniemen Ankkurille.

Salon seudun suuret suunnistusseurat Angelniemen Ankkuri ja Paimion Rasti lähtevät vajaamiehisinä lauantai-illan Jukolan viestiin. Ankkurilta puuttuu Lappeenrannasta maajoukkuenimi Mikko Siren, joka kärsii borrelioosista.

– Uskon, että bakteeri on Tshekin EM-kisojen tuliainen. Jukolan viesti on suunnistajalle todella merkittävä tapahtuma, joten totta kai poisjäänti harmittaa, Siren kertoi.

Siren uskoo kuitenkin parantuvansa nopeasti taas kilpailukuntoon.

– Uskoisin olevani hyvissä voimissa starttiviivalla, kun MM-katsastukset käynnistyvät.

Ankkurin toinen tähti, nuorten maailmanmestari Miika Kirmula, on puolikuntoisena, mutta juoksee kuitenkin Jukolassa. Ankkurin seitsikko Jukolassa on Kirmula, Tomi Mattila, Tuomo Mäkelä, Heikki Toivio, Pekka Hyvönen, Markku Elo ja Dmitry Nakonechnyy.

Ankkuri ei juokse parhaillaan myöskään Venlojen viestissä, sillä luottosuunnistajana viime vuodet ollut Heini Saarimäki ei ole mukana. Näin ollen kvartettiin nousee vasta 17-vuotias Jonna Juva. Hänen kanssaan joukkueen muodostavat Sanna Kauppila, Sanni Kivelä ja Emily Kemp.

Myöskään PR ei pääse Jukolan viestiin läheskään parhaista lähtökohdista. Sivussa ovat loukkaantuneet konkarit Kim Fagerudd, Pasi Ikonen ja Markus Lindeqvist. PR:n seitsikko Lappee-Jukolassa on  Daniel Stenlund, Mikko Huhtinen, Fredric Portin, Mats Dahlén, Sami Valkama, Jesse Laukkarinen ja  Frederic Tranchand.

Salonseutulaisittain suurimmat menestysodotukset kasaantuvatkin PR:n naisten harteille. Joukkue pääsee Venlojen viestiin ykköskvartetillaan Eveliina Hirvonen, Salla Fagerudd, Inga Dambe, Saara Norrgrann.

 

Mikko Sirenin poissaolo on iso takaisku Angelniemen Ankkurille.
Mikko Sirenin poissaolo on iso takaisku Angelniemen Ankkurille.