Fredric Portin suunnisti SM-hopealle keskimatkalla

0
Fredric Portin on jo kokenut arvokisakävijä.

 

Paimon Rastin Fredric Portin (kuvassa) nappasi hopeaa Mikkelin Anttolassa sunnuntaina käydyssä suunnistuksen SM-keskimatkan kilpailussa. Portin jäi 5,2 kilometrin reitillä kisan voittaneesta Pellon Ponnen Olli-Markus Taivaisesta 41 sekuntia. Portinille SM-mitali on kaikkiaan uran kahdeksas.

Muista paikallisista Angelniemen Ankkurin Mikko Sirén oli seitsemäs, PR:n ranskalainen Frederic Tranchand kymmenes, Ankkurin Miika Kirmula 13:s, PR:n Mikko Huhtinen jaettu 19:s, PR:n Daniel Stenlund 38:s ja Ankkurin Tomi Mattila 43:s.

Naisten kisan voittoon ylsi EM-maastoissakin menestynyt SK Pohjantähden Marika Teini. Hän jätti Tampereen Pyrinnön Saila Kinnin 43 sekunnin päähän.

Salonseutulaisista parasta vauhtia piti Ankkurin kanadalainen Emily Kemp, joka oli viides. Muista paikallisista PR:n Inga Dambe oli seitsemäs, saman seuran Salla Fagerudd yhdeksäs, niin ikään PR:ää edustava Katri Lindeqvist 14:s ja Ankkurin Sanni Kivelä 18:s.