Koovee valloitti Lappee-Jukolan, PR 19:s ja Ankkuri 38:s

0
Kooveen Daniel Hubmann ankkuroi joukkueensa Jukolan viestin voittoon. Kuva: Lehtikuva/Anni Reenpää

Tamperelaisseura Koovee juhli tämänvuotista Jukolan viestin voittoa Lappeenrannassa. Koovee päihitti toiseksi tulleen ruotsalaisjoukkue IFK Lidingö minuutilla ja 20 sekunnilla. Jukolan kestomenestyjä Kalevan Rasti jätettiin tällä kertaa kolmanneksi.

Salon seudun seuroille Lappee-Jukolan miesten viesti ei tarjonnut suurta ilon aihetta. Paimion Rasti ylsi nippa nappa 20 parhaan joukkoon. Se oli 19:s hieman yli 27 minuuttia kärjestä jääneenä. PR:n seitsikossa suunnistivat Daniel Stenlund, Mikko Huhtinen, Fredric Portin, Mats Dahlen, Sami Valkama, Jesse Laukkarinen ja Frederic Tranchand. PR:stä parhaimpaan henkilökohtaiseen suoritukseen pystyi Portin, joka omalla osuudellaan nosti joukkueensa sijoitusta 20 pykälällä.

Angelniemen Ankkurin sijoitus heikkeni viime vuoden Louna-Jukolasta. Paimiossa salolaisseura ylsi 27:nneksi, mutta nyt tuloksena oli 38. sija. Ankkurin seitsikko oli juoksujärjestyksessä Miika Kirmula, Tomi Mattila, Tuomo Mäkelä, Heikki Toivio, Pekka Hyvönen, Markku Elo ja Dmitry Nakonechnyy.

Ankkurille valoa pimeyteen toi Kirmula, joka rynnisti avausosuudella viestin ykkösenä vielä ensimmäiselle väliaikapisteelle. Lopulta Kirmula toi Ankkurin vaihtoon hienosti kolmantena. Ankkuri ero voittaja-Kooveehen venyi lähes 47 minuuttiin.

 

Kooveen Daniel Hubmann ankkuroi joukkueensa Jukolan viestin voittoon. Kuva: Lehtikuva/Anni Reenpää