Sannin keikalla ei oltu sokerista – katso video

0

Sanni ei välittänyt sateesta esiintyessään täydellä teholla tuhatpäiselle yleisölle torstaina. Salon iltatori oli Sannille uusi kokemus, vaikka laulajatar viettikin suuren osan lapsuudestaan ja nuoruudestaan naapurikaupungissa Lohjalla.

– Olen käynyt Salossa syömässä kiinalaisessa, mutta iltatorilla en ole ikinä käynyt, Sanni naureskelee.

Salossa Sanni esiintyi kuitenkin mielellään.

– Klubikeikoilla, joihin ihmiset ovat ostaneet liput, osaa jengi yleensä biisit sanasta sanaan ulkoa. Ilmaiskeikat ovat taas siitä hyvä juttu, että yleisöön tulee aina myös sellaista porukkaa, jotka eivät välttämättä tunne tuotantoani niin hyvin.

Lue lisää Sannin keikasta perjantain lehdestä.

 

Katso videolta, kuinka paljon yleisöä kerääntyi katsomaan Sannia sateesta huolimatta. 

 

 

 

Näin Sanni Instagramissa:

 

Salo oli LIEKEISSÄ! Kiitos!😍#LELUTOUR2016 #vahinko

Kuva, jonka SANNI (@sannivirallinen) julkaisi