Somerolainen Alora & Senii valtaa isoja festivaaleja – katso video!

0

Somerolainen elektronisen musiikin duo Alora & Senii nousee Raumanmeren Juhannuksen festivaalilavalle. Elokuussa vuorossa on Weekend Festivals Helsingissä. Duo on yhtä kuin 25-vuotias Markus Siikjärvi ja 28-vuotias Severi Niilo, jotka aloittivat konemusiikin tekemisen kolme ja puoli vuotta sitten.

Syksyllä 2014 Alora & Seniin nimi nousi alan harrastajien huulille, kun parivaljakko julkaisi hitiksi nousseen Down By The Ocean -kappaleen. Kappaletta on kuunneltu digitaalisessa musiikkipalvelussa Spotifyssa 600 000 kertaa ja se nousi Saksassa 30 kuunnelluimman kappaleen joukkoon.

Siikjärven ja Niilon tavoitteena on saada musiikista ammatti, mutta se edellyttää ulkomaille pääsyä.

Kuuntele videolta Alora & Seniin uusinta vielä julkaisematonta Water-kappaletta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lue lisää 18.6.2016 lehdestä