Suomen vahvimpia etsitään jälleen Perniössä viikonloppuna

0
Suomen vahvimman titteliä metsästetään jälleen Perniössä viikonloppuna. Arttu Parviaisen tyylinäytettä vuodelta 2014.

Suomen Vahvin Mies -yhdistyksen järjestämät vahvin mies -kisat käydään viikonloppuna Perniössä Teijo-Talot Oy:n tehtailla. Perniössä kisataan nyt neljättä vuotta peräkkäin. Miesten kahteen luokkaan on ilmoittautunut yhteensä 30 kilpailijaa. Naisten luokassa on 11 osallistujaa.

Miesten karsintakilpailut ovat ohjelmassa lauantaina. Naisten ja miesten finaalit aherretaan puolestaan sunnuntaina.

Karsinnan lajeina ovat kottikärryn työntö, väkipyörä, tukkipunnerrus ja lastaus. Miesten finaalissa lajeina ovat puolestaan muun muassa 40 000 kiloa painavan talon vetäminen. Myös naiset vetävät taloa.


Suomen vahvimman titteliä metsästetään jälleen Perniössä viikonloppuna. Arttu Parviaisen tyylinäytettä vuodelta 2014.