Roope Salminen tykittää salolaisbändiä: Tulevaisuuden tähti

0
Muurlasta tuleva 6G on yhtä kuin basisti Tino Nieminen (vas.), kitaristi Aleksi Lehtinen, rumpali Jere Nieminen ja laulaja Matias Haikonen.

6G:n laulaja Matias Haikonen.

Salolaisbändi 6G on voittanut Apulanta-elokuvan yhteydessä järjestetyn bändikilpailun.  6G sai myös eniten yleisöääniä skaban Facebook-äänestyksessä.

– 6G on varma tulevaisuuden tähti, yhdistelmä Arttu Lindemania ja Cheekiä, perustelee raadin puhemies Roope Salminen valintaa.

6G osallistui Santanderin järjestämään kisaan kappaleella Kaikki on harhaa.

– Oli todella mukava kuulla voitosta. Kyllä ihan loppuun asti jännitti miten käy, kun oli niin hyviä osallistujia mukana skabassa, kertoo 6g:n laulaja Matias Haikonen Santanderin tiedotteessa.

Salolaisbändi on perustettu vuonna 2007, ja se soittaa suomenkielistä pop-rockia. Voitosta on luvassa paikka bändileirillä.

– Ollaan tehty paljon uusia biisejä, ja bändileiri on tähän saumaan just hyvä. Odotamme saavamme sieltä uutta kulmaa biisin kirjoittamiseen, jatkaa Haikonen.

 

Muurlasta tuleva 6G on yhtä kuin basisti Tino Nieminen (vas.), kitaristi Aleksi Lehtinen, rumpali Jere Nieminen ja laulaja Matias Haikonen. Kuva on vuodelta 2015. SSS/Veli-Matti Henttonen

Kaikki on harhaa -kappaleesta Haikonen kertoo, että bändillä oli tuuria saada tuottajaksi Jonas Olsson
– Sama mies, joka on tuottanut paljon kovia artisteja ja bändejä Robinista Deep Insightiin. 
 
Santanderin bändiskaban raatiin kuului Tuukka Temonen, Olga Temonen, Roope Salminen ja Iiro Panula
Katso ja kuuntele 6G:n Kaikki on harhaa -kisakappale: