Kaksi somerolaista Seniorilaulaja-finaaliin

0

Kimmo Lindegren on päässyt toisena somerolaisena Seniorilaulaja SM 2016 -kilpailun finaaliin. Arkistokuva.

Somerolaiset Anne Siekkinen ja Kimmo Lindegren ovat päässeet Seniorilaulaja SM 2016 -kilpailun finaaliin. Anne Siekkinen kilpailee myös duo-sarjan finaalissa yhdessä ylivieskalaisen Arja Löytynojan kanssa.

Eri puolilla Suomea sekä Ruotsissa ja Viron Pärnussa pidetyissä kisan alkuerissä karsiutui välierään 32 kilpailijaa, joista finaaliin selvitti tiensä 17 kilpailijaa. Finaali lauletaan Aulangolla 29. lokakuuta, ja se televisioidaan. Tuomaristossa ovat muun muassa musiikkineuvos Matti Heinivaho sekä tangokuningas Jaska Mäkynen.

Kilpailun alaikäraja on 50 vuotta, ja yläikärajaa ei ole. Kilpailussa valitaan Mestari 2016, paras toisen sukupuolen edustaja sekä luokkamestarit 60+ ja 70+ -sarjoista. Lisäksi valitaan paras duo. Kilpailun järjestää Montteeri Oy.