Kaupunginjohtaja Rantakokko jätti irtisanoutumisilmoituksen, eläkkeelle ensi kesänä

0
Antti Rantakokko
Salon kaupunginjohtaja Antti Rantakokko on jättänyt maanantaiaamuna virallisen irtisanoutumisilmoituksen kaupunginhallituksen puheenjohtaja Annika Viitaselle (kok.).
Irtisanoutumisen syynä on eläkkeelle lähtö.
– Vaikka eläkkeelle lähtö on ollut suunnitelmissa jo jonkin aikaa, halusin ensin saada omalta osaltani vuoden 2017 talousarvion valmisteltua, kertoo Rantakokko Salon kaupungin tiedotteessa.
– Kuten jo joissakin yhteyksissä olen todennut, vaihto olisi hyvä tapahtua siten, että uusi kaupunginjohtaja aloittaa uuden valtuuston kanssa kesäkuun alussa. Alustavasti aikataulua on pohdittu niin, että uuden kaupunginjohtajan hakuilmoitus julkaistaisiin loka-marraskuun vaihteessa, ensimmäiset haastattelut tehtäisiin joulukuussa ja valtuusto tekisi valinnan helmikuussa.
Irtisanoutumisilmoitus tuodaan maanantaina kokoontuvalle kaupunginhallitukselle tiedoksi ja samalla käsitellään lisälistalla olevana pykälänä uuden kaupunginjohtajan valintaprosessia.
Kaupunginjohtaja Rantakokon viimeinen virassaolopäivä on 31.8.2017, mutta käytännössä viimeinen työpäivä ajoittunee toukokuun loppuun.