Lauantaina pääsee ilmaiseksi kuntosalille

0

Ensi lauantaina 22. lokakuuta suomalaisia rohkaistaan liikkumaan maksuttoman Liikuntapäivät-tapahtuman avulla. Klo 10–16 järjestettävän tapahtuman aikana kaikki ovat tervetulleita kokeilemaan veloituksetta kuntosali- ja ryhmäliikuntapalveluja tapahtumassa mukana olevissa liikuntakeskuksissa.

Mukana on 123 kunto- ja terveysliikuntakeskusta ympäri maan. Salosta mukana on Hanhivaaran liikuntakeskus ja Somerolta FIT Somero.

Kaikki tapahtumaan osallistuvat saavat myös lahjaksi kuntosaliohjelman ja kaksi liikuntaetuseteliä, jotka oikeuttavat maksuttomaan liikuntakertaan missä tahansa mukana olevassa kunto- ja terveysliikuntakeskuksessa.

Liikuntapäivät järjestetään jo neljättä kertaa. Tänä vuonna teemana on aktiivinen ikääntyminen. Tavoitteena on saada kaiken ikäiset ihmiset ottamaan liikunta osaksi arkirutiineita ikään, kokoon tai kuntoon katsomatta.

Tapahtuman tuottaa Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys SKY ry.