Salon Anttila kiinni marraskuun ensimmäinen päivä

0
Salon Anttila on auki viimeistä päivää marraskuun ensimmäisenä päivänä.

Salon Anttila on auki viimeistä päivää marraskuun ensimmäisenä päivänä.

Salon Anttila lopettaa alennusmyyntinsä ja samalla koko toimintansa marraskuun ensimmäiseen päivään. Anttila on tuona tiistaina auki viimeistä päivää.
Anttilan konkurssipesänhoitaja, asianajaja Mikko Tiilikka kertoo, että lopettamisen yhteydessä loppuvat myös työt enimmältä osalta henkilökuntaa. Salon Anttilassa on töissä 14 ihmistä.
– Kun tavaratalo suljetaan, jää vielä osalle henkilökuntaa lopettamiseen liittyviä töitä noin viikoksi tai pariksi, Tiilikka sanoo.

Salo mukaan lukien auki on tällä hetkellä vielä yhdeksän Anttilaa. Ne sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Turussa, Vaasassa, Oulussa, Tampereella ja Salossa.

Ensimmäinen Anttilan tavaratalo avattiin Salossa vuonna 1969.

Kauppakeskus Linjurille kuluva vuosi ei ole ollut hyvä – lähtijöinä on neljä isoa vuokralaista. Anttilan lisäksi Linjurista lähtevät Posti sekä Alko. Alko muuttaa Citymarketin tiloihin joulukuussa. Posti muuttaa niin ikään Citymarkettiin vähän myöhemmin, tammikuussa 2017. K-market Viikuna lopetti Linjurissa jo huhtikuussa eikä uutta vuokralaista ole liiketilaan tullut.

Lue lisää 27.10.2016 lehdestä