Salon Viestin eräsaldo neljästä ensimmäisestä naisten ykkössarjan ottelusta: 12-0

0
Ella Eloranta (vas.), Salla Virtanen, Pilvi Kettunen, Saana Lindgren, Netta Laaksonen ja Anna Czakan juhlivat onnistumista.

Salon Viesti ei ole vieläkään hävinnyt yhtään erää lentopallon naisten ykkössarjan alkulohkossa. Viesti päihitti sunnuntaina Raision Urheilijat ja otti neljännen voittonsa. Kaikki voitot ovat tulleet suoraan kolmessa erässä eli salolaisten erävoittosaldo on toistaiseksi 12-0.

Salon Urheilutalolla pelatussa ottelussa Viestiä vahvistivat mestaruusliigajoukkue LP Viestin kokoonpanoon kuuluvat Anna Czakan, Ella Eloranta ja Pilvi Kettunen. Etenkin syöttöviivan takaa kotijoukkue oli ottelussa ylivoimainen, sillä ässäsyötöt seurasivat toisiaan. Toisessa erässä keskitorjuja Kettunen syötti peräti neljä ässää peräkkäin.

Viesti jatkaa alkulohko 2:ssa nyt ainoana tappiottomana joukkueena. Lohkojen kolme parasta joukkuetta jatkavat aikanaan ylempään loppusarjaan ja sitä kautta pudotuspeleihin.

Ella Eloranta (vas.), Salla Virtanen, Pilvi Kettunen, Saana Lindgren, Netta Laaksonen ja Anna Czakan juhlivat onnistumista.
Ella Eloranta (vas.), Salla Virtanen, Pilvi Kettunen, Saana Lindgren, Netta Laaksonen ja Anna Czakan juhlivat onnistumista. (Kuva: SSS/Olli Mäntylä)