70-vuotias Angelniemen Ankkuri on hyvin virkeä eläkeläinen

0
Suunnistusliiton puheenjohtaja ja kenties tuleva Olympiakomitean puheenjohtaja Timo Ritakallio piti Angelniemen Ankkurin 70-vuotisjuhlapuheen.

Alun perin voimistelu- ja urheiluseuraksi perustettu Angelniemen Ankkuri vietti sunnuntaina 70-vuotisjuhliaan Salon lukiolla. Nyttemmin pelkästään suunnistukseen keskittyneessä, eläkeikään ehtineessä hyvinkin virkeässä seurassa on noin 250 jäsentä.

Ankkuri on jo pidempään tullut tutuksi monenlaisista kilpailujen järjestämiseen ja junioritoimintaan liittyvistä asiasta. Viimeisimpinä vuosina myös pääsarjojen henkilökohtaiset menestykset ovat nousseet Suomen valioluokkaan. Kaikkiaan seuran jäsenet saavuttivat vuoden aikana yhteensä 17 SM-mitalia.

Juhlapuheen piti Suunnistusliiton puheenjohtaja Timo Ritakallio, joka on ehdolla Suomen Olympiakomitean puheenjohtajaksi. Puheenjohtajavalinta tehdään lauantaina 26. marraskuuta.

Suunnistusliiton puheenjohtaja ja kenties tuleva Olympiakomitean puheenjohtaja Timo Ritakallio piti Angelniemen Ankkurin 70-vuotisjuhlapuheen.