Lindqvist jatkaa Reserviläisurheiluliiton johdossa

0
Tor-Erik Lindqvistillä on Reserviupseeriurheiluliitossa jo kolmas kausi.

Salolainen Tor-Erik Lindqvist jatkaa Reserviläisurheiluliiton puheenjohtajana. Lindqvist aloittaa vuoden alussa kolmannen kaksivuotiskautensa liiton puheenjohtajana. Lappeenrannassa järjestetyssä kokouksessa istuvalle puheenjohtajalle ei löytynyt haastajaa.
Lindqvistin mukaan parantunut talous antaa toiminnalle lisää liikkumavaraa.
– Liitto on mukavassa vauhdissa. Talous on vakaantunut ja voimme nyt tehdä oikeita satsauksia. Kaikki käytettävät sentit mietitään tietysti tarkasti, mutta nyt on tarkoitus viedä strategian painopisteitä eteenpäin, Lindqvist toteaa tiedotteessa.

Tor-Erik Lindqvistillä on Reserviupseeriurheiluliitossa jo kolmas kausi puheenjohtajana.
Tor-Erik Lindqvistillä on alkamassa Reserviläisurheiluliitossa jo kolmas kausi puheenjohtajana.