Salon Viestin tappio jätti Helsinki Volleylle vielä mahdollisuuden lohkovoittoon

0
15-vuotias Salla Virtanen pyöritti Salon Viestin peliä komeasti passarina.

15-vuotias Salla Virtanen pyöritti Salon Viestin peliä komeasti passarina.Salon Viesti lopetti naisten ykkössarjan alkulohkonsa vierastappiolla Hämeenlinnassa. Kotijoukkue HPK Akatemia päihitti salolaiset erin 3-2 (24-26, 10-25, 25-22, 25-20, 15-11).

Tulos jätti lohkon voittotaistelun avoimeksi. Viestille olisi riittänyt lohkovoiton varmistamiseen voitto. Kun joukkue sai tappiosta yhden pisteen, on Helsinki Volleyn ykkösjoukkueella vielä mahdollisuus nousta ykköseksi.

Helsinki Volleyllä on pelaamatta vielä peräti kolme ottelua. Mikäli se voittaisi ne kaikki erin 3-0, jäisi Viesti lohkossa toiseksi. Jos HEL Volley häviää lopuissa otteluissaan yhdenkin erän, on Viesti lohkon ykkönen. Helsinkiläisten tehtävä ei ole helppo, sillä se kohtaa vielä lohkokolmosen RaisU:n, -nelosen LP-Vampulan sekä -kutosen EuRan.

Lohkon kolmen parhaan joukkueen kausi jatkuu joka tapauksessa ylemmässä jatkosarjassa.