Salolainen Karolina Blom on uusi Pikku Myy

0

Nuuskamuikkunen (taustalla), Pikku Myyn ääninäyttelijä Karolina Blom ja Pikku Myy uudelleendigitoidun ja -äänitetyn Muuminlaakson tarinoita -sarjan lehdistötilaisuudessa Helsingissä. LEHTIKUVA / ANTTI AIMO-KOIVISTO

 

Karolina Blom

Pikku Myy on saanut uuden äänen Salosta. Uudelleen äänitetyn Muumilaakson tarinoiden Pikku Myynä kuullaan Karolina Blomia, jolla on vuosien takainen suhde Muumeihin.

Blom esitti Pikku Myytä Salon Teatterin vuonna 1996 esittämässä  Muumipappa ja meri -näytelmässä. Näytelmän ohjasi Petri Lairikko.

Uusina ääninä kuullaan muun muassa Salattujen elämien Seppo Taalasmaana tunnettua Jarmo Koskea, joka antoi  äänensä Muumilaakson poliisille. Aksu Palmén on Muumipeikko, Heljä Heikkinen Niiskuneiti,  Juha Varis Muumipappa, Muumimammaa näyttelee Katja Aakkula, ja Niiskua  Jon-Jon Geitel.

Uudelleenäänitetyn suomalaisen version käsikirjoituksen on tehnyt Minna Tasanto. Sarjan esitysoikeudet Suomessa omistaa MTV.