Oikaisu

0

Kemiönsaaren vaalitulostaulukossa (SSS 10.4.) oli virhe. Vapaan yhteistoiminnan (FS/VY) saamien äänten ja paikkojen määrä oli oikein, mutta taulukon mukaan ryhmällä ei olisi nykyisessä valtuustossa lainkaan edustajia. Ryhmä sai edellisissä kuntavaaleissa seitsemän valtuutettua, ja se menetti nyt yhden paikan. Ryhmä sai nyt 779 ääntä (vuoden 2012 vaaleissa 926 ääntä) ja sen osuus Kemiönsaaren äänistä oli 19,9 prosenttia (22,9). Sama virhe on kaikissa kuntavaalien virallisissa tulostiedoissa, sillä oikeusministeriön tiedoissa puolueisiin sitoutumaton Fri samverkan – Vapaa yhteistoiminta on uusi ryhmä, vaikka se osallistui jo viime kuntavaaleihin.

Ehdokkaiden äänimäärälistoissa (SSS 10.4.) oli puutteita. Salon uusista valtuutetuista Juha Punnan (kok.) ja Antti Olkinuoran (ps.) nimet olivat jääneet lihavoimatta, samoin Kemiönsaaresta Kim Viljasen (vyt) ja Marttilasta Matti Leskisen (sd.) nimi.