Vihreät ja vasemmistoliitto voittivat eniten paikkoja Salon seudulla

0

Vihreät ja vasemmistoliitto voittivat eniten Salon seudulla. Vasemmistoliitto sai yhteensä viisi lisäpaikkaa ja vihreät neljä. Vihreiltä meni läpi 12 ja vasemmistoliitolta 11 valtuutettua. Salon valtuustoon tulee viisi vihreää nykyisen kolmen sijaan.

Vasemmistoliitto tuplasi paikkamääränsä neljään Paimiossa, jossa vihreät sai yhden lisäpaikan. Sauvon valtuustoon pääsi heti kerralla kaksi vasemmistoliittolaista. Määrä nousi kahteen Kemiönsaaressakin.

Sauvon valtuustossa tulee olemaan edelleen yksi vihreä, ja Kosken valtuusto sai ensimmäisen vihreän valtuutettunsa. Lue lisää 11.4.2017 lehdestä

Uutista on päivitetty 11.4. klo 14.50. Sauvon tarkistetun ääntenlaskennan mukaan vihreillä on uudessa valtuustossa yksi valtuutetttu ja SDP:llä kolme. Sunnuntain vaalituloksen mukaan vihreillä ja SDP:llä oli kummallakin kaksi paikkaa.