Antti Rantakokosta tuli Salon rakennemuutosjohtaja

0

Kaupunginjohtaja Antti Rantakokko on tuttu näky Salon lenkkipoluilla.

Salon kaupunginjohtaja Antti Rantakokko on töissä vielä reilun viikon. Hänen seuraajansa Lauri Inna aloittaa kesäkuun alussa. Kun Rantakokko haki Saloon syksyllä 2008, hänen mielessään oli vilkas Nokia-kaupunki, joka pärjää taloudellisesti hyvin. Kiinnostava haaste oli Suomen suurimman kuntaliitoksen toteuttaminen.

Antti Rantakokko aloitti Salon kaupunginjohtaja helmikuussa 2009. Samaan aikaan alkoi Nokian alasajo. Salossa käytiin kuntaliitoksen lisäksi  läpi Suomen suurinta rakennemuutosta. Kun Rantakokko jää eläkkeelle, kaupungissa rakennetaan uutta kasvua vanhan osaamisen pohjalta.

Lue Antti Rantakokon ajatuksista eläkkeelle lähdön alla sunnuntain Salon Seudun Sanomista.