Markus Hellström ja Tero Nättiaho jäivät täpärästi ulos palkintokorokkeelta Jyväskylän Vetomiehessä

0

Salon Urheiluautoilijoiden Markus Hellström ja Tero Nättiaho olivat 0,9 sekunnin päässä tavoitteestaan Jyväskylän MM-rallin yhteydessä ajetussa Vetomies-luokassa. Kaksikko sijoittui neljänneksi häviten kolmannen sijan mainitulla äärimmäisen pienellä erolla Vesa Hirvoselle.

Taistelu kolmannesta sijasta sai ratkaisunsa viimeisellä erikoiskokeella, johon Hellström/Nättiaho ja Hirvonen/Jussi Martiskin lähtivät vain 0,1 sekunnin erolla toisiinsa. Hellström ajoi käytännössä koko ajan nousujohteisesti: lauantain helmi oli pohja-aika Pihlajakosken toista kertaa ajetulla erikoiskokeella. Myös legendaarinen Ouninpohja taittui salolaisilta hyvin, toiseksi nopeimman ajan arvoisesti.

Jos jotain jossiteltavaa haluaa hakea, se löytyykin perjantain puolelta. Kilpailun aloittaneella vain parikilometrisellä Harjun erikoiskokeella Hellström ja Nättiaho jäivät kärjestä peräti yhdeksän sekuntia sijoittuen vasta 22:nneksi.

– Otimme Harjun tarkoituksella varman päälle, sillä tiet siellä ovat autollemme todella kapeat. Kun ero palkintokorokkeelle oli maalissa näin pieni, niin tietysti se ratkaisu kaduttaa näin jälkikäteen. Vaikka sinne palkintokorokkeelle tähdättiin, niin ei tästä kovin pettynyt silti osaa olla, Hellström totesi puhelimitse.

Markus Hellströmillä ja Tero Nättiaholla oli veto kohdallaan yhä paremmin lauantain vanhetessa.