SalPa menetti Kakkosen kärkipaikan MuSalle

0
SalPan aina luotettava toppari Ville Rannikko kärsi eilisessä ottelussa pelikieltonsa pois.

SalPa ei viihtynyt jalkapallon Kakkosen B-lohkon kärjessä kierrosta kauempaa. Musan Salama haki perjantaina vierasvoiton Salon Urheilupuistosta maalein 0-1 (0-0) ja siirtyi kahdella pisteellä SalPan ohi sarjan kärkipaikalle.

Tasaisen, tarkan ja kovaotteisen ottelun ainoa maali nähtiin tunnin pelin jälkeen. SalPan toppari Otto Schultz rikkoi MuSan Eetu Räisästä rangaistusalueen sisällä. Seuranneesta rikkeestä rangaistuspotkun laukoi maaliin varmasti vieraiden Verneri Salminen. Schultz sai tilanteessa toisen varoituksen ja sitä kautta ulosajon. Näin SalPa joutui hakemaan tasoitusta yhden miehen vajaalla alati yltyvässä tihkusateessa.

SalPa lähti otteluun pahasti varamiehisenä. Poissa olivat muun muassa topparipari Ville RannikkoAtte Sihvonen, keskikentän maestro Lucas Gabrielsson, laituri Albijon Muzaci sekä monitoimimies Sunday Okodugha.

SalPan seuraava ottelu on ensi viikon lauantaina, kun tasaisen lohkon kärkisijoista kamppaileva helsinkiläisseura Viikingit saapuu Urheilupuistoon.