SalPa nousi Kakkosen B-lohkon kärkeen – NuPS kaatui kahden lisäaikamaalin turvin

0

Salon Palloilijat nousi lauantaina jalkapallon Kakkosen B-lohkon piikkipaikalle. SalPa otti kolme pistettä, kun se kaatoi vieraissa Nummelan Palloseuran maalein 3-2. Helpolla pisteet eivät Kuoppanummin kentältä irronneet, sillä SalPa oli 1-2-tappiolla aina lisäajalle asti.

Iku Leinon (90+4 min.) ja Jaakko Oksasen (90+6.) maalit kuitenkin tuottivat Joutsenille positiivisen lopun. SalPa oli ottelussa 0-2-tappiolla aina 54. minuutilla asti, kunnes Joni Mäkinen onnistui kaventamaan tilanteen.

SalPan lohkon kärkeen nosti BK-46:n yllättävä kompurointi. Karjaalaiset taipuivat kotikentällään Peimari Unitedille maalein 3-2. SalPalla pisteitä on 24, BK:lla, MuSalla ja FC Viikingeillä 23. Sunnuntaina KäPa voi nousta SalPan rinnalle ykköseksi, jos helsinkiläiset kaatavat kotonaan FC Jazzin.

SalPan seuraava peli on vuorossa ensi perjantaina Salossa, jonne vastustajaksi saapuu MuSa.

Päivitetty klo 22.40: SalPan toisen maalin tekijä.