Susijengissä riittää kysymysmerkkejä – Rannikko empii ja Ahonen on toipilas

0

Alkukesästä Vilppaaseen siirtynyt Suomen kautta aikojen paras pelintekijä Teemu Rannikko ei vieläkään tiedä, aikooko hän pelata tänä kesänä maajoukkueessa vai ei.

Rannikon nimeä ei ole päävalmentaja Henrik Dettmannin 18 pelaajan listassa, joista valitaan joukkue elokuun viimeisenä päivänä alkaviin EM-kotikisoihin. Silti Rannikko on leireillyt ja treenannut koko viikon ”Susijengin” mukana Kisakallion urheiluopistolla Lohjalla.

– Tulin vain treenamaan, kun pyydettiin. Emme ole puhuneet tästä pidemmälle. En oikein tiedä, mitä tehdä, ”Taikuri” Rannikko myönsi keskiviikkona.

Rannikko ole mukana lauantaina Tampereella, kun Suomi kohtaa kesän avausottelussaan Latvian. Mukana eivät ole myöskään kaksi muuta takamiestä: heittokiellossa oleva Petteri Koponen ja ”alaraajavammasta” kärsivä Vilppaan kasvatti Roope Ahonen.

Ahonen ei ole treenannut hetkeen pallon kanssa. Sanomattakin on selvää, että Rannikon lisäksi niin Koposen kuin Ahosen pelaaminen EM-kotikisoissa on epävarmaa.

– Totta kai se harmittaa, kun olet treenannut paljon tätä kesää varten ja olet hyvässä kunnossa. Mutta ei näille mitään voi, urallaan isommilta loukkaantumisilta välttynyt Ahonen kertoo.

Lue Rannikon ja Ahosen haastattelut torstain Salon Seudun Sanomista