Vilppaan Samuli Eriksson jäi korkeudessa SM-hopealle, PePen Elina Kakko taistelee 7-ottelussa mitalista

0

Suomen tilastokärkenä Seinäjoen Kalevan kisojen korkeushypyn finaaliin lähtenyt Salon Vilppaan Samuli Eriksson ei kyennyt nappaamaan kultamitalia. Eriksson jäi tuloksella 208 hopealle. Kultaa otti samalla tuloksella Savitaipaleen Urheilijoiden Jesse Huttunen. Hänellä oli kisassa kaksi pudotusta, kun Erikssonilla niitä yksi enemmän.

Eriksson hyppäsi 200, 204 ja 208 toisella yrityksellä yli. 211 ei enää ylittynyt. 21-vuotiaalla Erikssonilla on kasassa Kalevan kisoista kaksi SM-hopeaa ja kaksi SM-pronssia.

7-ottelussa kilpaileva Perttelin Peikkojen Elina Kakko taistelee mitalista lauantain päätöspäivänä. Kakko on neljän lajin jälkeen kolmentena pistein 3 154. Perjantaiaamun avauslajissa 100 metrin aidoissa Kakko kellotti ajan 14,77. Korkeudessa Kakko otti ylivoimasen lajivoiton tuloksella 177.  Kuulaa Kakko työnsi 11,29, ja 200 metriä hän juoksi kauden parhaimpaansa 26,82.

Sauvon Urheilijoiden Antton Launto oli ennätyksellisen hidasvauhtisella miesten 1500 metrillä kahdeksas.

Sauvon Urheilijoiden Antton Launto oli ennätyksellisen hidasvauhtisella miesten 1500 metrillä kahdeksas.