Kiekkohait putosi Suomen Cupista

0

Salon Kiekkohaille tuli mahdollisimman nopea lähtö jääkiekon miesten Suomen Cupista. Kiekkohait hävisi kotiottelunsa hienosta kiristä huolimatta KJT M -joukkueelle maalein 7-9 (1-4, 3-3, 3-2).

Salolaisten tuloksellisesti hyvä vaihte vaihe ottelussa osui toiseen erään, kun joukkue kavensi tilanteen 1-5:stä parissa minuutissa 3-5:een. Seuraavan maalin teki ottelun puolivälin paikkeilla kuitenkin vierasjoukkue, ja siinä vaiheessa Kiekkohait vaihtoi maalivahtia Lauri Suutarista Santeri Suontaustaan.

Hätäisempi saattoi ajatella ottelun olleen käytännössä ohi, kun KJT siirtyi kolmannen erän alussa 8-4-johtoon. Mitä vielä.

Vasta 16-vuotias Juho Naisniemi teki pikatahtiin kaksi maalia, ja niistä alivoimalla syntynyt jälkimmäinen kavensi takamatkan enää kahden maalin kokoiseksi (6-8) ajassa 47.53. Jatkoa seurasi melko nopeasti, kun Patrick Kåla muutti lukemat jo 7-8:aan. Sekä Kåla että Naisniemi olivat tässä vaiheessa onnistuneet maalinteossa jo kolmesti.

Molemmat joukkueet olivat kauden ensimmäisessä virallisessa ottelussa mukana melko kapeilla kokoonpanoilla. Kiekkohailla oli mukana 14, KJT M:llä 13 kenttäpelaajaa.