Neljä salolaista palloilun edustusjoukkuetta pelaa perjantaina yhtä aikaa kotiotteluaan

0

Salolaisessa palloilussa vietetään perjantaina tuiki harvinainen parituntinen. Muutaman sadan metrin säteellä on mahdollisuus nähdä tositoimissa yhtaikaa neljä edustusjoukkuetta kolmesta eri lajista.

Näistä paikoista keskimmäisessä viettää iltansa Salon Palloilijoiden ryhmä jalkapallon miesten Kakkosessa. Salolaisen palloiluperjantain kello 18.30 käynnistävä SalPa kohtaa lohko B:n paikallisottelussa Peimari Unitedin. Salolaiset ovat juuri nyt kiinni nousukarsintapaikassa, ja myös Peimari kaipaa vielä pisteitä sarjapaikan säilyttääkseen.

Urheilupuiston tekonurmen kyljessä olevalla suorituspaikalla lämpötila laskee ulkoilmasta merkittävästi. Salon Kiekkohait pelaa omalta osaltaan historiallisen ja myös suomalaisen jääkiekkoilun kannalta harvinaisen Suomen Cupin ottelun keravalaista KJT M -joukkuetta vastaan. Cup-kamppailu alkaa puoli tuntia SalPan ottelun käynnistymisen jälkeen.

Samaan aikaan Kiekkohaiden kanssa vihelletään Salohallissa käyntiin lentopallon naisten harjoitusottelu. Se on koostumukseltaan täyssalolainen, kun hallitseva Suomen mestari LP Viesti pelaa keskinäisen kamppailun yhteistyöseuransa, ykkössarjajoukkue Salon Viestin kanssa.