TRI: Saloon 30–50 hengen R&D-keskus

0

Turing Robotic Indrustiesin johtaja Steve Chao vieraili Salossa ja Nakolan koetehtaassa huhtikuussa 2016. Tuotekehitys ja testaus käynnistyy Chaon mukaan Nakolassa ensi vuonna.

Salolaisen älypuhelinvalmistaja Turing Robotic Industries Oy:n johtaja Steve Chao markkinoi liki tuotantovalmista Appassionato-puhelintaan USA:ssa, mutta kertoo SSS:lle, ettei Saloa ja Nakolan koetehdasta ole unohdettu.
– Uskon, että ensi vuonna voimme palkata Saloon 30–50 hengen tuotekehitys- ja testaustiimin, Chao sanoo.
Suomessa suunniteltua Appassionato-puhelinta valmistaa kiinalainen TCL. Chaon mukaan sen tuottaminen Salossa ei olisi ollut kannattavaa. Seuraavien edistyksellisempien mallien kehittämisessä tarvitaan Chaon mukaan mittavaa tuotekehittämistä ja testausta, jota Salo ja Nakolan koetehdas voivat tarjota.

Lue lisää 15.8.2017 lehdestä