Vaihtomies Elmo Heinonen niittasi Joutsenet takaisin lohkokärkeen – ainakin huomiseen asti

0
Elmo Heinonen
Elmo Heinonen teki ottelun ensimmäisen ja viimeisen maalin. (arkistokuva)

Elmo Heinonen

SalPa nousi jalkapallon Kakkosen B-lohkon kärkeen, kun se haki värikkäiden vaiheiden jälkeen 2–3-vierasvoiton lohkon jumbojoukkueen Etelä-Espoon Pallon kotikentältä.

Ottelun avausmaali syntyi jo ensimmäisellä peliminuutilla, kun SalPan Eetu Leppänen vei vieraat 0–1-johtoon. EsPa tasoitti puolen tunnin pelin jälkeen Samu Hagelbergin maalilla. 1–2-osuman iski vaihdosta kentälle tullut SalPan Albijon Muzaci, joka ehti olla kentällä ainoastaan kolme minuuttia. EsPan takaa-ajo vaikeutui huomattavasti, kun Mikko Kipinäinen sai toisen varoituksensa ottelun 78. minuutilla. Siitä huolimatta EsPa pystyi tekemään tasoituksen ottelun 83. minuutilla. Tasoitusmaalista vastasi Saloum Faal.

Ylivoimalla pelannut SalPa kuitenkin venyi jälleen kerran viime minuuttien maalilla voittoon, kun toinen vaihtopelaaja Elmo Heinonen latasi voittomaalin EsPan verkkoon. Heinonen laittoi vielä Muzaciakin paremmaksi, sillä hän oli kentällä ainoastaan minuutin ennen voittomaalia.

SalPa nousi voitolla Musan Salaman ohi lohkokärkeen yhden pisteen erolla (30–29). Ottelun vähemmän pelannut MuSa pelaa oman 15. kierroksen ottelunsa lauantaina Sauvossa Peimari Unitedin vieraana.

SalPan seuraava ottelu on ensi viikon perjantaina kotikentällä Urheilupuistossa, jonne vieraaksi saapuu paikallisvastustaja Peimari United.