IBK Meda naarasi omat pojat takaisin kotiin

0
IBK Medan Otto Syvähuoko (vas.), Daniel Rantanen ja Jouni Forsman ovat tyytyväisiä siihen, että joukkue sai haalittua kesän aikana salolaislähtöiset huippupelaajat takaisin kotikonnuilleen.

IBK Medan Otto Syvähuoko (vas.), Daniel Rantanen ja Jouni Forsman ovat tyytyväisiä siihen, että joukkue sai haalittua kesän aikana salolaislähtöiset huippupelaajat takaisin kotikonnuilleen.

Salolaisen miessalibandyn lippulaiva, II divisioonan IBK Meda starttaa tänään tämän kauden taipaleensa Länsirannikon lohkossa vierasottelulla turkulaista TVV:tä vastaan. Mieleenpainuviin yleisötapahtumiin päättynyt viime kausi alkoi joukkueen hyökkääjä Daniel Rantasen ja valmentaja Otto Syvähuokon mukaan aivan eri lähtökohdista tähän syksyyn verrattuna.

Jos viime kaudella valmentaja Syvähuoko joutui vielä toisinaan laittamaan maalivahdin varusteet peleissä ylleen, on alkavalla kaudella hänellä vaihtopenkin takana tukena valmentajapari Jouni Forsman. Ja maalille rekrytoitiin viime kaudella Rauman SalBassa liigaa pelannut Joni Kallioniemi.

– Pelaajien mielestä se oli ainakin hyvä kehitysaskel, kun varmistui, ettei minun tarvitse enää mennä maaliin vaan voin keskittyä valmentamiseen, Syvähuoko naurahtaa.
– Voisi sanoa, että nyt pelaajat voivat keskittyä vain pelaamiseen, kun taustoihin on saatu lisää väkeä, hän jatkaa.

Kallioniemi ei ole ainoa salolaislähtöinen paluumuuttaja Meda-laumassa. Hänen lisäkseen myös TPS:ssä liigaa pelannut Antti Nurminen ja viimeisimpänä Norjassa reikäpalloillut Ali Pekkala vahvistavat Medan puolustusta alkavalla kaudella.

– Emme varsinaisesti hakeneet vahvistuksia millekään tietylle pelipaikalle, vaan hyviä tyyppejä joukkueeseen. No, nyt saatiin kyllä sekä vahvistuksia että hyviä tyyppejä, Rantanen hymyilee.
– Vähän sellaisella ”omat pojat palasivat kotiin” -teemalla, Forsman lisää.

TVV-IBK Meda alkaa tänään Turun Leaf-areenalla kello 19.00.