Eeva Puukka LP Viestin mukana Venäjälle

0
LP Viestin uusi keskitorjuja Eeva Puukka on selättänyt olkapäävammansa.

LP Viestin uusi keskitorjuja Eeva Puukka on selättänyt olkapäävammansa.

Olkapäänsä syyskuun alussa loukannut LP Viestin keskipelaaja Eeva Puukka lähestyy täyttä pelikuntoa. Puukka pystyi harjoittelemaan joukkueensa mukana viime viikon täysipainoisesti, joskin aivan parhaassa terässä nivel ei vamman jäljiltä vielä ole.

– Varmasti vaiva vielä hieman vaikuttaa, mutta hän pystyy jo nyt joka tapauksessa lyömään ja torjumaan aivan normaalisti. Jos nyt mitään ihmeellistä ei tällä viikolla satu, niin Eeva pelaa joukkueen mukana Venäjällä, kertoi päävalmentaja Tomi Lemminkäinen maanantaina.

Puukka siirtyi LP Viestin paitaan kesällä seitsemän OrPo:ssa vietetyn kauden jälkeen.

LP Viestin pelit kansainvälisessä harjoitusturnauksessa Venäjän Zerkalnoessa alkavat torstaina ja jatkuvat sunnuntaihin asti. Hallitseva Suomen mestari pelaa neljän päivän aikana yhteensä kuusi ottelua.