IBK Meda vaikeimman kautta voittoon

0
Medan Joni Kuusisto jäi ilman tehopisteitä Tre Ankkaren tiivistä puolustusta vastaan.

Medan Joni Kuusisto jäi ilman tehopisteitä Tre Ankkaren tiivistä puolustusta vastaan.

IBK Meda tarjosi Länsirannikon II-divisioonassa Salohallin noin 350-päiselle kotiyleisölle jännitettävää lauantaina koko rahan edestä. Kolmannen erän 53 peliminuutilla 6–2-kotijohdossa edennyt ottelu näytti siltä, ettei nousutavoittein kauteen lähteneellä Medalla olisi hädän päivää turkulaista nousijajoukkue Tre Ankkarea vastaan.

Kuusi minuuttia myöhemmin vierailijoiden Samuli Suominen viimeisteli hattutemppunsa ja toi samalla joukkueensa 6–6-tasalukemiin.

– Kaveri kavensi matsin ensin ylivoimalla. Sellaista normaalia Medan peli-ilmettä ollut nähtävissä missään vaiheessa ottelua. Sitten kun Tre Ankkare sai vielä hieman onnekkaan pompun ansiosta pelin tasoihin, oli 60 minuuttia sellaista unista lauantai-illan sählypeliä kasassa, Medan valmentaja Otto Syvähuoko puuskahti.

Jatkoajalla Meda kokosi rivinsä, ja Juuso Forsman kävi runsaan minuutin jälkeen tuikkaamassa 7–6-voittomaalin Joona Heljälän syötöstä. Näin Saloon jäi ottelusta kaksi pistettä, vaikkei esitys ollutkaan Syvähuokon mieleen.

– Kai se sitten on hyvän joukkueen merkki, että huonollakin esityksellä pystyy voittamaan, Syvähuoko pohti.