Pienillä panoksilla pelaava TPV saapuu lauantaina massiivisen panoksen SalPan vieraaksi

0
Isojen panosten ottelut jatkuvat SalPalla lauantaina. Lähin uhkaaja on BK-46, jonka kanssa

Isojen panosten ottelut jatkuvat SalPalla lauantaina. Lähin uhkaaja on BK-46, jonka kanssa "Joutsenet" pelasi viime viikonloppuna Karjaalla 1-1-tasapelin.

Salon Palloilijat pelaa niin sanotun tulos tai ulos -ottelun lauantaina jalkapallon miesten Kakkosessa. Kotivoitto lohko B:n päätöskierroksen kotiottelussa Tampereen Pallo-Veikkoja vastaan takaa paikan nousukarsintaan. TPV pelaa ilman panosta, ellei sellaisiksi halua laskea viidennen sijan saavuttamista ja/tai voitokasta päätöstä kauteen ennen saunailtaa.

Tasapelin tullessa yksikään takana seuraavista haastajista (BK-46, FC Viikingit, Musan Salama) ei saisi voittaa omaa otteluaan, jotta SalPa pysyisi lohkon kärjessä. Tämä skenaario on äärimmäisen epätodennäköinen, sillä BK ja MuSa kohtaavat lohkon kaksi heikointa joukkuetta eli putoamaan jo tuomitut EsPan ja NuPS:n.

Kolmen lohkon paras toiseksi sijoittuva joukkue yltää niin ikään nousukarsintaan. Siihen vertailuun lasketaan pelatut ottelut vain niitä joukkueita vastaan, jotka säilyvät Kakkosessa. Vaikka skenaarioita ja laskukaavioita on ennen päätöskierrosta useita kymmeniä, menee parhaan lohkokakkosen paikka mitä todennäköisemmin lohko C:lle (GBK:lle) tai A:lle (FC KTP/PePo/Klubi 04).

Nousukarsintaparit arvotaan lauantaina veikkausliigaottelun HJK-PS Kemi puoliajalla noin kello 17.50.

SalPa korkkaa kello 14 alkavassa TPV-ottelussa omalta osaltaan Salon Urheilupuiston uuden ylänurmikentän. Joukkue on harjoitellut nurmella noin kahden viikon ajan.