Wilppaalle Nelosen Salon herruus

0
Tuttu näky lauantain paikallispelissä: SaTon keskityspallo leijailee suoraan Wilppaan maalivahti Teemu Sepän hyppysiin.

Tuttu näky lauantain paikallispelissä: SaTon keskityspallo leijailee suoraan Wilppaan maalivahti Teemu Sepän hyppysiin.

Salon Wilppaan jalkapallon miesten edustusjoukkue varmisti lauantain 2–0-voitolla Salon Tovereista kaksi asiaa: sen, että joukkue on kauden 2017 Salon paikallispelien ykkönen ja sen, että keltamustat tulevat olemaan Nelosen lohkokakkosten vertailussa joko sijalla 1 tai 2. Paikallispelien ykkössija varmistui, kun Wilpas kykeni voittamaan myös elokuun alun toisen paikalliskohtaamisen. Toukokuinen vääntö Urheilupuiston tekonurmella meni vielä SaTolle.

– Ovathan nämä olleet kokonaisuutena aivan huipputapahtumia. Paljon yleisöä, tuttuja vastassa ja hyvä tunnelma. Tänään luotimme vain siihen, että kärsivällisyys palkitaan. Pidimme SaTon poissa meidän maaliltamme ja uskoimme siihen, että saamma omalla jauhamisellamme riittävästi itse luotua paikkoja, tuumi kapteeni Tomi Kuokkanen, joka huhki Wilppaan topparina täydet minuutit.

Ottelun alku oli juuri sellaisen kohtaamisen näköinen, jota kummallakaan ei ollut varaa hävitä – tarkkaileva. Kun ensimmäinen vartti oli takana, alkoi Wilppaan keskikenttä Juha Wähäsillan johdolla ottaa otetta pelistä ja pelivälineestä. Kun pelikello näytti 22 minuuttia, karkasi Teemu Kesänen läpiajoon ja siirsi pallon varmasti maaliin. Toisella puoliajalla Kuokkanen viimeisteli vapaapotkusta loppulukemat.

Yhä noususta Kolmoseen pelaava Wilpas kohtaa viimeisellä kierroksella Piikkiön Palloseuran Salon Urheilupuistossa. Kipeästi lisäpisteitä sarjassa säilymiseen kaipaava SaTo matkaa puolestaan viimeisellä kierroksella sarjakärki SC Wolvesin vieraaksi Paraisille.