593 liigaottelun mies onnistui kahdeksassa yhdeksästä kolmosestaan – PeU-Basketille voitokas lähtö kauteen

0
Samu Kaaresvirta ja koko PeU-Basketin joukkue ovat valmistautuneet uuteen kauteen tunnollisesti jo toukokuusta lähtien.

Samu Kaaresvirta ja koko PeU-Basketin joukkue ovat valmistautuneet uuteen kauteen tunnollisesti jo toukokuusta lähtien.

634 miesten ottelua valtakunnallisista sarjoista antaa salolaisittain todettuna jo ihan kohtalaisen kokemuksen lähteä I divisioona B:n uuteen kauteen. Kauteen, joka on niissä valtakunnallisissa sarjoissa 20:s.

Samu Kaaresvirta, 593 liigaottelun mies, oli sunnuntaina aamulla laskeskellut nämä luvut kunnioitettavalta koripallouraltaan. Eikä se 635:s valtakunnallisten sarjojen ottelu mennyt salolaisittain muotoillen kovin huonosti.

PeU-Basketin pisteen vierasvoittoon (85–84) päättyneessä ottelussa Kaaresvirta onnistui kahdeksassa yhdeksästä kolmen pisteen heitostaan. Toisin ilmaisten se merkitsee lähes 90 prosentin onnistumistarkkuutta. Moista nähdään silloin tällöin harjoituksissa, mutta erittäin, erittäin harvoin otteluissa.

Salolaisittain sekä todeten että kysyen: oli vissiin ihan ok heittopäivä, Samu Kaaresvirta?

– Heh, no joo. Kaverit pelasivat minulle aluksi pari vapaata paikka, ja siitä oli sitten hyvä jatkaa. Sitten lipsahti muutama vähän kovempikin heitto sisään, ja kaverit pelasivat muutenkin joukkueena hyvin.

Korjattu 1. lokakuuta kello 22.15 Kaaresvirran pelattujen liigaotteluiden määrä.