Jarkko Putkoselle uran toinen ratkaisemattomaan päättynyt ammattilaisottelu Härmässä

0
Jarkko Putkosen ottelut jatkuvat joulukuun alussa Salon kotikehässä.

Jarkko Putkosen ottelut jatkuvat joulukuun alussa Salon kotikehässä.

Salolainen ammattinyrkkeilijä Jarkko Putkonen otteli ratkaisemattomaan päättyneen kamppailun Härmä Boxing Night -tapahtumassa. Italian ja Tunisian passit omistava Mohamed Khalladi tarjosi tasaistakin tasaisemman vastuksen, eivätkä tuomarit saaneet miesten välille ratkaisevaa eroa.

– Sanoin ottelun jälkeen kulmassa, että ratkaisematon tai voitan pisteillä. Ratkaisemattomat ovat näköjään nykyisin minun juttuni, Putkonen hymähti ISTV:n lähetyksen haastattelussa.

– Valmistautuminen tähän otteluun ei mennyt missään nimessä nappiin. Tässä on ollut kaikenlaista. Kaveri löi kyllä kovaa. En muista, että kukaan aiempi vastustaja olisi saanut yhtä kovia osumia minuun kuin Khalladi, hän lisäsi.

Tulos oli Putkosen uralla toinen ratkaisemattomaan päättynyt ottelu. Edellisen kerran näin tapahtui György Mizsei Junioria vastaan Salossa viime vuoden joulukuussa. Revanssiottelu päättyi Mizsei Juniorin voittoon viime toukokuussa Forssassa.

Putkosen seuraava ottelu on ohjelmassa kotikehässä Salon Urheilutalolla 3. joulukuuta. Vastustaja on toistaiseksi avoin.