LP Viesti voitti harjoitusturnauksen Venäjällä – loppuottelussa nurin superliigajoukkue Leningradka suoraan kolmessa erässä

0
LP Viestin mestaripassari Viktoriia Tuchashvili loukkasi ranteensa viime viikon Nurmo-ottelussa.

Viktoriia Tuchashvili passasi itsensä turnauksen tähdistöseitsikkoon.

LP Viesti ylsi kovaan suoritukseen lentopallon naisten harjoitusturnauksen loppuottelussa. Viesti voitti finaalissa erittäin kovan Venäjän liigan joukkueen Leningradkan suoraan erin 3-0 (25-22, 25-23, 25-16).

Venäjän Zerkalnoessa pelatun turnauksen tähdistöseitsikkoon valittiin salolaisjoukkueesta libero Hillaelina Hämäläinen, passari Viktoriia Tuchashvili ja hakkuri Kertu Laak. LP Viesti pelasi syys-lokakuun aikana kaikkiaan kolme harjoitusottelua Leningradkaa vastaan: otteluvoitot näistä kohtaamisista olivat LP Viestille 2-1.

Kotimainen mestaruusliigakausi alkaa LP Viestin osalta tulevana perjantaina LP-Vampulaa vastaan vieraskentällä. Lauantaina Salohallissa kello 16.15 ovat paikalla viime kauden loppuotteluvastustaja HPK ja Yleisradion TV-kamerat.

Korjattu 1.10. kello 18.56 LP Viestin ja Leningradkan otteluiden määrä ja tulokset.