Markkasen seurassa kuohuu – iskun saanut ei halua pelata tyrmääjänsä kanssa

0

Suomalaistulokas Lauri Markkasen NBA-seuran Chicago Bullsin laitahyökkääjä Nikola Mirotic ei edustajiensa mukaan halua enää pelata riitapukarinsa Bobby Portisin kanssa samassa seurassa.
Portis mursi lyönnillään Miroticin leuan harjoituksissa sattuneessa yhteenotossa ennen kauden alkua, ja Markkasen kanssa saman pelipaikan eli ison laitahyökkääjän peliminuutteja jahtaavat Portis ja Mirotic ovat molemmat tällä hetkellä sivussa. Mirotic parantaa luunmurtumia ja aivotärähdystä vielä viikkoja, ja Portis kärsii seuralta saamaansa kahdeksan ottelun pelikieltoa.
– Olemme herkillä tämän asian kanssa. Ymmärrämme, miltä Nikosta tuntuu sekä fyysisesti että henkisesti. On oltava kärsivällisiä, tätä asiaa ei ratkaista hetkessä. Pysymme yhteyksissä Nikon ja hänen edustajiensa kanssa, ja löydämme tien ulos tästä, Bulls-pomo John Paxson totesi perjantaina.

STT

Kuvat: