Paimion Rasti kolmas MS Parman voittamassa suunnistuksen Halikko-viestissä

0
Emma Silvennoinen vei Paimion Rastin viestiä viimeistä edellisellä osuudella.

Emma Silvennoinen vei Paimion Rastin viestiä viimeistä edellisellä osuudella.

Paimion Rasti sijoittui kolmanneksi kärjen osalta tasaisessa suunnistuksen Halikko-viestissä. Voiton Märyssä vei MS Parma, jonka ankkuri Arto Talvinen päihitti loppusuoralla Hiidenkiertäjien Oskari Liukkosen.

Paimiolla jäi takamatkaa voittajaan minuutti ja 12 sekuntia. Viestiä johtava joukkue vaihteli mielenkiintoisella tavalla pitkin matkaa: välillä Paimion Rasti piti kärkipaikkaa useamman minuuttien erolla.

Joukkueen ankkuri Frédéric Tranchand lähti matkaan 46 sekuntia kärkikaksikon jälkeen, mutta nappasi heidät kiinni jo ensimmäiselle rastille tultaessa. Lopulta asetelmat kääntyivät siis kuitenkin mynämäkeläis-lietolaisen MS Parman ja Lohjan alueen seuran Hiidenkiertäjien eduksi.